Baza ProSport Arena
ProSport Academy, partener in cadrul proiectului european P.R.I.C.E

ProSport Academy, partener in cadrul proiectului european P.R.I.C.E

31 octombrie 2019 0 Altele, ARTICOLE

   P.R.I.C.E (Parent-coach Relationship In Coach Education) este un proiect european Erasmus + privind îmbunătățirea relației antrenor-părinte în sportul juvenil și modul în care antrenorii/managerii cluburilor de fotbal din Europa pot dezvolta strategii de sprijin pentru părinți.

Principala problemă identificată de membrii parteneriatului nostru de colaborare este relația slabă cu părinții a antrenorilor ce-și desfășoară activitatea la cluburile de fotbal.

Obiectivul proiectului este de a promova educația în și prin sport, cu accent special pe dezvoltarea abilităților antrenorilor în relația lor cu părinții.

Acest proiect a fost inițiat de Școala de antrenori „Ioan Kunst Ghermănescu” (I.K.G) în parteneriat cu ACS ProSport Football Academy București reprezentată prin Tudor Palade (Manager Proiect), ca urmare a observațiilor zilnice ale clubului despre comportamentul părinților care își aduc copiii la fotbal:

  • adesea dau instrucțiuni verbale copiilor lor în timpul antrenamentului;
  • aduc injurii propriilor copii;
  • aduc injurii antrenorului sau altor jucători.

Participanții la proiect sunt:

  1. Asociatia Școala de Antrenori Ioan Kunst Ghermănescu București;
  2. ACS Prosport Football Academy București
  3. Swansea University – Marea Britanie
  4. FURIM INSTITUTT – Norvegia
  5. C.S.E.N. – Centro Sportivo Educativo Nazionale – Italia

Desfășurare:

  • Se vor organiza întâlniri transnaționale (workshop-uri) în fiecare dintre cele 4 țări participante;
  • Va exista un schimb de bune practici între antrenorii Prosport Academy și ceilalți parteneri implicați în proiect (profesori universitari, cercetători, practicieni din alte țări);

Prin această experiență, antrenorii Prosport Academy își vor îmbunătăți capacitatea de relaționare cu părinții (limbaj, comportament, capacitatea de rezolvarea a unor situații problematice). Îmbunătățirea relației dintre antrenor-părinte va avea ca rezultat creșterea randamentului copilului la antrenamente și jocuri!

 

Fotbal la cote înalte!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *