Baza ProSport Arena
PRIMUL MECI susţinut în baza de la CLINCENI. Într-o partidă amicală, ProSport Bucureşti, grupa 2004, a întâlnit echipa Academica Clinceni, grupa 2003-2004.

PRIMUL MECI susţinut în baza de la CLINCENI. Într-o partidă amicală, ProSport Bucureşti, grupa 2004, a întâlnit echipa Academica Clinceni, grupa 2003-2004.

27 aprilie 2018 1 ARTICOLE

A fost un bun prilej „de cunoaştere” şi acomodare cu tot ce se întâmplă la Clinceni. Juniorii noştri under 14 au avut posibilitatea să cunoască, cine ştie, viitori colegi de echipă, precum şi să „se asezoneze” cu suprafaţa de joc naturală.

Partida a fost una disputată şi destul de dinamică. Băieţii noştri au fost, oarecum, surprinşi de adversari, iar la pauză erau conduşi cu scorul de 1-0.

În a doua repriză, juniorii noştri au început mult mai bine, au făcut câteva schimbări, iar jocul s-a îmbunătăţit. Roberto NEAGU a inventat o pasă către noul intrat Cosmin MERLA, acesta marcând un gol superb, preluare şi şut la colţul lung.  Este primul gol marcat de juniorii noştri pe „noua arenă”. Bravo!

În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. A fost un test util, care ne-a ajutat întru consolidarea unei noi perspective a grupelor de fotbal 11 vs 11.

Felicitări ambelor echipe!

1 thought on “PRIMUL MECI susţinut în baza de la CLINCENI. Într-o partidă amicală, ProSport Bucureşti, grupa 2004, a întâlnit echipa Academica Clinceni, grupa 2003-2004.

  • Coman Marian
    30 octombrie 2018
    Răspunde

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *