Baza ProSport Arena
Juniori Under 19 – Meci acceptabil cu Ludogorets Razgrad

Juniori Under 19 – Meci acceptabil cu Ludogorets Razgrad

29 iulie 2019 0 Altele, ARTICOLE, Cronici meciuri

Ludogorets Razgrad – Academica Clinceni 3-0 (1-0)

 

Sâmbătă, noua noastră echipă de juniori republicani A (2001-2002) a susținut un amical de lux, în Bulgaria, împotriva celor de la Ludogorets Razgrad.

A fost un meci-test, foarte util pentru noi, mai ales din perspectiva definitivării lotului de jucători. Noul antrenor,  Cătălin Cismaș a avut posibilitatea să vadă și să-și formeze o idee în perspectiva echipei de Juniori U19 care va evolua în acest sezon în campionatul Național.

Din lotul care a făcut deplasarea în Bulgaria au făcut parte, în mare parte, jucători născuți 2002, din echipa vicecampioană națională în sezonul trecut la Juniori U17, jucători născuți 2001, care au ”activat” pentru clubul nostru și-n sezonul recent încheiat la Juniori U19, precum și o serie de jucători noi, 2001-2002, veniți din țară, de la alte cluburi, aflați în probe.

A fost un meci acceptabil, jucat în compania unei formații foarte bine așezată în teren. Am reușit momente bune de joc, dar am avut și multe minute în șir când n-am  arătat (nici măcar) o minimă știință de joc. Am ratat de câteva ori, mai ales în repriza secundă, dar am și greșit la multe faze|pase  simple.

Perspectiva acestei noi echipe este una optimistă. Cu răbdare și pricepere, suntem convinși că acest team va putea face performanță!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *