Baza ProSport Arena
Grupa U19 invinge liderul Farul Constanta

Grupa U19 invinge liderul Farul Constanta

30 septembrie 2019 0 ARTICOLE, Cronici meciuri

Grupa U19 a reușit un rezultat mare în fața liderului seriei a 3-a din Campionatul Național U19. Formația noastră a trecut cu 4 – 1 de Farul Constanța după un meci bun, cu multe situații de gol. După câteva minute în care cele două echipe s-au tatonat a venit și deschiderea scorului, printr-un penalty. Jucătorul nostru a transformat sigur și conduceam cu 1 – 0! Acesta a fost și rezultatul pauzei. În partea a doua a fost o singură echipă pe teren, formația noastră marcând de 3 ori! La scorul de 3 – 0, oaspeții au beneficiat de un penalty pe care l-au transformat dar imediat, la faza următoare, scorul s-a făcut 4 – 1 iar acesta a rămas și rezultatul final. O victorie importantă pentru băieți în fața liderului seriei iar, în funcție de rezultatul meciului dintre Daco-Getica și Metaloglobus, aceștia pot deveni noii lideri ai seriei!

În meciul din Campionatul Național U17 dintre aceleași echipe, Farul s-a impus cu 2 – 1. A fost o deschidere rapidă de scor pentru formația constănțeană iar rezultatul de 1 – 0 s-a păstrat până spre finalul partidei. Ultimele 10 minute însă au fost o reprezentație de fotbal total din partea ambelor echipe! Mai întâi, echipa noastră rămâne în 10 oameni după eliminarea unui jucător. Urmează o fază fixă pentru noi, fază finalizată cu gol după o schemă excelent pregătită. Din păcate, entuziasmul nu durează mult pentru că după repunerea mingi în joc, Farul preia din nou conducerea după o greșeală în apărarea noastră. Ultimele momente din joc au fost pline de faze la poarta oaspeților dar, din păcate, nicio ocazie nu a fost valorificată.

Două meciuri bune făcute de echipă per total. Urmează o nouă etapă în care adversar ne va fi formația Metaloglobus București!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *