Baza ProSport Arena
Grupa 2006 – Un egal pe măsura jocului! Voinicelul ne-a surprins printr-o prestație bună!

Grupa 2006 – Un egal pe măsura jocului! Voinicelul ne-a surprins printr-o prestație bună!

3 martie 2019 0 Altele, ARTICOLE, Cronici meciuri

Juniori U13

Seria 1, etapa 15

AS Voinicelul – ProSport București  1-1

 

 

Încă din meciul tur am remarcat această echipă, Voinicelul București! În cronica noastră dedicată acelei partide am scris că este un team care încearcă ”să joace, fără teamă, o echipă cu putință și știința jocului”. Iată că în meciul din retur lucrurile s-au adeverit, iar adversarii noștri, de data asta, au reușit să ne facă față și să obțină un rezultat pe măsură.

 

 

 

 

 

 

A fost un meci de nivel mediu, cu unele momente bune, ambele combatante încercând să domine linia mediană. Deși noi am avut ceva mai multe faze la poarta lor, totuși adversarii noștri au reușit să echilibreze jocul printr-o organizare bună, efort susținut și contraatacuri directe.

 

 

 

 

Juniorii noștri under 13 au încercat să-și facă jocul, au depus efort, dar s-au lovit de o echipă bine organizată și dornică să demonstreze că poate face față la acest nivel. Nu am făcut o partidă rea, dar în puținele ocazii pe care le-am avut  nu am avut suficientă inspirație.

 

 

 

 

Nu trebuie să fim dezamăgiți. Astfel de momente|meciuri  sunt mult mai utile în evoluția unui jucător, decât victoriile facile. E bine să trecem mai departe și să căutăm să progresăm; perfecțiunea nu ajută la nimic. Drumul e lung și suntem convinși că băieții noștri vor evolua din ce în ce mai bine.

 

 

Felicitări ambelor echipe!

 

 

2
0

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *