Baza ProSport Arena
Grupa 2006 (ASC Sparta București ) – Surpriză STRĂLUCITOARE în meciul cu FCSB! Spartanii Aurii au fost de Neînvins!

Grupa 2006 (ASC Sparta București ) – Surpriză STRĂLUCITOARE în meciul cu FCSB! Spartanii Aurii au fost de Neînvins!

8 aprilie 2019 0 Altele, ARTICOLE, Cronici meciuri

Juniori U13

Seria 1, etapa 20

FCSB – ASC Sparta București (ProSport București)   1-1 (0-1)

 

Spartanii noștri under 13, antrenați de Lucian Zoicaș și Ionuț Bîclea, au început să aibă curaj și strălucire. Au reușit una dintre cele mai mari surprize, la această categorie de vârstă, remizând împotriva liderului FCSB.

 

 

 

A fost un meci în care băieții noștri s-au autodepășit, au muncit mult, au alergat, n-au renunțat și au încercat, mai ales, să facă față duelurilor 1 vs 1. Iar atitudinea lor, individuală și pentru echipă, i-a ținut în meci, conectați la joc și la evoluția lor.

 

 

 

Încă din prima repriză, juniorii noștri au intrat în teren cu determinare și curaj, încercând să joace. FCSB a dominat din punct de vedere al posesiei și al tehnicii individuale. Ai noștri au răspuns printr-un joc simplu și eficient, reușind să marcheze din fază fixă, pragmatic și fără ezitare.

 

 

 

A doua repriză a fost ”una lungă”, care parcă nu se mai termina, în care FCSB a avut din nou o posesie superioară, dar s-a lovit, de fiecare data, de defensiva noastră. A fost o repriză în care băieții noștri au alergat cel mai mult, au încercat să oprească puternica și tehnica ofensivă FCSB-istă. N-au renunțat nici chiar atunci când au fost egalați.

 

 

 

Finalul a fost unul fericit! Surpriza la care au visat băieții noștri s-a transformat în realitate. Iar acest rezultat nu este unul întâmplător. Ascensiunea acestei echipe era vizibilă încă de la începutul returului!

Am spus, într-un articol anterior, că ”atunci când vor intra pe teren cu mai mult curaj vor putea face față oricărui adversar”; iar acești juniori ne-au demonstrate că nu m-am înșelat. Mulțumim pentru această minunată partidă!

Felicitări, ambelor echipe!

 

5
0

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *