Baza ProSport Arena
Grupa 2004 – Fără înfrângere în acest sezon, juniorii noștri under 15 de la Academica Clinceni își continuă expansiunea!

Grupa 2004 – Fără înfrângere în acest sezon, juniorii noștri under 15 de la Academica Clinceni își continuă expansiunea!

2 aprilie 2019 0 Altele, ARTICOLE, Cronici meciuri

Juniori U15

Campionat Ilfov, Etapa 10

Academica Clinceni (Academia ProSport)  – CSO Bragadiru 3-0

 

Marea revelația din acest sezon, trupa noastră de juniori under 15 Academica Clinceni își continuă drumul spre o nouă performanță, câștigarea seriei și (de ce nu?) chiar a campionatului, lucru aproape de neanticipat la începutul sezonului.

 

 

 

Echipa dă dovadă, în primul rând, de mult curaj. Au o atitudine pozitivă în fața adversarului, fără teamă, încercând în permanență să nu cedeze, mai ales în duelurile 1 vs 1.

 

 

 

Meciul cu CSO Bragadiru a fost unul destul de lejer pentru trupa noastră antrenată de Tudor BACIU. Băieții noștri au dominat de la un capăt la altul partida, au ratat destul, cât pentru 4 meciuri, dar au reușit, până la urmă, să înscrie de 3 ori.

 

 

 

Suntem convinși că drumul foarte bun al acestei echipe, din acest sezon, nu se va încheia decât cu o performanță.  Cât de MARE va fi aceasta? Depinde DOAR de ei! Succes!

Felicitări ambelor echipe!

 

4
0

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *