Baza ProSport Arena
Grupa 2002 Republicani – Tragere la sorți Campionatul Național U17- Suntem într-o serie echilibrată la Turneul zonal!

Grupa 2002 Republicani – Tragere la sorți Campionatul Național U17- Suntem într-o serie echilibrată la Turneul zonal!

6 mai 2019 0 ACASA, Altele, ARTICOLE, Cronici meciuri

Astăzi a avut loc, la sediul FRF, tragerea la sorți a meciurilor din cadrul Campionatului Național de Juniori U17, fazele superioare, zonale.

 

Academica Clinceni (ProSport București) a reușit CALIFICAREA în fazele superioare ale acestei competiții și a fost repartizată în Seria 2, alături de Grupul Școlar Agricol  Nucet, LPS Buzău și Astra Giurgiu. Turneul se va desfășura la Buzău, în perioada 11-12 mai.

Se va juca sistem eliminatoriu, semifinală și finală, câștigătoarea Seriei urmând să meargă la Turneul Final.

 

Team-ul nostru de juniori under 17, antrenat de Constantin GHEORGHE, va întâlni în semifinală, sâmbătă, 11 mai, de la ora 14, echipa Grupului Școlar Agricol  Nucet.

În cealaltă semifinală se întâlnesc, de la ora 11, LPS Buzău și Astra Giurgiu.

Finala acestei Serii este programată duminică.

 

De menționat că este PRIMUL TURNEU NAȚIONAL, la fotbalul 11 vs 11, la care ProSport București este prezentă cu o echipă, după aproximativ 1 an de la constituirea în cadrul Academiei noastre a grupelor de fotbal 11 vs 11.

 

Pentru noi este un Rezultat Foarte Bun și suntem convinși că juniorii noștri vor continua să joace fotbal la cote înalte. Să le urăm SUCCES și (de ce nu?) o CALIFICARE în primele 4 echipe ale Campionatului Național al României, la nivel de juniori under 17.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *