Baza ProSport Arena
Grupa 2002 Republicani – CALIFICARE la TURNEUL FINAL NAȚIONAL! Suntem în primele 4 echipe din România! Aventura CONTINUĂ!

Grupa 2002 Republicani – CALIFICARE la TURNEUL FINAL NAȚIONAL! Suntem în primele 4 echipe din România! Aventura CONTINUĂ!

12 mai 2019 1 ACASA, Altele, ARTICOLE, Cronici meciuri

În finala Turneului Zonal, Grupa 2, desfășurat la Buzău, echipa noastră de junior republicani U17 a reușit o MARE PERFORMANȚĂ, învingând pe Astra Giurgiu, scor  4-2, și calificându-se, astfel, la TURNEUL FINAL NAȚIONAL!

Este un rezultat deosebit, ținând cont de faptul că acest team pornea – pe hârtie și-n viziunea multora – cu șanse minime pentru a realiza (măcar) un obiectiv rezonabil.

 

Este o echipă care s-a străduit, a muncit, a crezut, pas cu pas, că POATE REUȘI! Și a demonstrat TUTUROR că fotbalul, atunci când este tratat sincer și simplu, răsplătește pe cei care ȘTIU că SUNT printre cei MAI BUNI; în ființa lor, în structura lor, din visul lor în care puțini dintre noi au crezut, să recunoaștem.

 

FELICITĂRI! Ați reușit să ne faceți FERICIȚI!

8
0

1 thought on “Grupa 2002 Republicani – CALIFICARE la TURNEUL FINAL NAȚIONAL! Suntem în primele 4 echipe din România! Aventura CONTINUĂ!

  • Alex
    12 mai 2019
    Răspunde

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *