Baza ProSport Arena
Grupa 2002   –  Atât de APROAPE…de CER! La 15 minute distanță de un rezultat SURPRINZĂTOR!

Grupa 2002 – Atât de APROAPE…de CER! La 15 minute distanță de un rezultat SURPRINZĂTOR!

12 martie 2019 0 Altele, ARTICOLE, Cronici meciuri

Juniori U17

Etapa 16

ProSport București  – SC FCSB   1-3 (1-0)

 

 

Nu de multe ori ai șansa, ca jucător, de a juca împotriva FCSB-ului, a unei echipe care are în componența sa mulți jucători de lot național. Team-ul nostru de junior under 17, antrenată de Constantin GHEORGHE, a avut această oportunitate și a profitat din plin de acest moment.

 

Băieții noștri au intrat hotărâți în teren pentru a demonstra, lor și altora, că pot juca la un nivel ridicat. S-au autodepășit, din multe puncte de vedere, au avut o atitudine deosebită, la sacrificiu, concentrată doar pe joc.

 

 

În prima repriză am surprins din primul minut. Am alergat mult, am așteptat, atunci când am simțit jocul am făcut pressing  și am marcat când nimeni nu se aștepta. Am jucat simplu, am prins curaj și am început să ne creem alte noi ocazii. Am intrat la pauză cu 1-0 și cu sentimental că se POATE!

 

Partea secundă a meciului a fost și mai disputată. Ne-am apărat intens, am contraatacat rapid și direct pe poartă. Cu 20 de minute înainte de final, adversarii au schimbat registrul tactic, au renunțat la pasele din aproape în aproape și au reușit să-și creeze ocazii. Ca orice echipă mare, au profitat de erorile noastre și au marcat de 3 ori…în ultimele 15 minute.

 

Noi n-am renunțat! Am jucat și ne-am luptat până la final! Am avut ocazii imense de a marca la 1-0, la 1-1, la 1-2, chiar și 1-3.

Am fost învinși ”la puncte”, dar am rezistat și ne-am duelat, de la egal la egal, până la fluierul (sau gongul) final!

 

Felicitări FCSB pentru profesionalismul, respectul și seriozitatea cu care ați tratat acest meci!

Un Mare și Sincer BRAVO, băieților noștri! Ați dat dovadă că aveți cele mai de preț lucruri în sport: ATITUDINE și ONOARE!

7
0

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *