Baza ProSport Arena
Grupa 2000 AMFB  – Chiar dacă am început anul cu o înfrângere, rămânem în lupta pentru un loc pe podium!

Grupa 2000 AMFB  – Chiar dacă am început anul cu o înfrângere, rămânem în lupta pentru un loc pe podium!

24 februarie 2019 0 Altele, ARTICOLE, Cronici meciuri

Juniori U19

Etapa 17

ProSport București  – ACS Bucharest United     1 – 3 (1 – 2)

 

Ieri, la baza de Clinceni, s-a disputat primul meci oficial al Academiei noastre, la grupa de juniori under 19 (AMFB), pe anul 2019. Partida, contând pentru etapa a 17-a din campionatul AMFB, am susținut-o împotriva celor de la ACS Bucharest United, locul 2, la ora meciului, în clasament.

 

 

 

A fost un meci interesant, în care echipa noastră a încercat să-și surprindă adversarul, marcând în primele 15 minute de joc și având ocazie mare de a face 2-0.

 

 

 

Pe fondul dominării, din ce în ce mai accentuate a celor de la Bucharest United, am cedat presiunii și, din două neatenții defensive, am fost conduși la pauză.

 

 

 

 

A doua repriză am jucat ”mai legat” la mijlocul terenului, în condițiile în care s-au făcut câteva schimbări în formula echipei. Chiar dacă am fost dominați teritorial, pe contraatac am avut o reacție bună și chiar am avut ocazia să egalăm, de două ori.

 

 

 

Per ansamblu, a fost un meci interesant, în care am încercat să facem față unei echipe superioare din punct de vedere al omogenității și al relațiilor de joc.

 

 

 

Dacă ne păstrăm încrederea și concentrarea, avem șanse reale să luptăm pentru un loc pe podium. Echipa are un trend ascendent în evoluții, în exprimare, mai puțin în coeziunea de grup, unde încă mai sunt carențe individuale care trebuie corectate.

 

Felicitări, ambelor echipe!

 

2
0

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *