Baza ProSport Arena
Echipele de fotbal feminin ale Academiei au început pregătirea pentru a doua parte a sezonului

Echipele de fotbal feminin ale Academiei au început pregătirea pentru a doua parte a sezonului

18 ianuarie 2022 0 Altele, ARTICOLE , ,

Cu planuri mari și obiective îndrăznețe, grupele de fotbal feminin ale Academiei ProSport au reluat pregătirea după vacanța de iarnă.

După perioada de readaptare la efort, jucătoarele noastre au început testarea fizică, sub supravegherea antrenoarei Valentina Petre.

Peste puțin timp urmează și primul test din această perioadă de pregătire. Sâmbăta aceasta, pe terenul Academiei din Dr. Taberei, vom întâlni formația ACS Predu din Vâlcea.

„La startul Campionatul Național de Junioare Under 15 am reușit să aliniem un lot de 18 jucătoare alături de care am reușit un rezultat de egalitate și o victorie, acumulând 4 puncte. Deja ne-am depășit rezultatele din 2020 cu foarte multă muncă și ambiție. Am reușit să ne clasăm pe locul 3/5 și mergem mai departe în faza a doua a Campionatul Național de Junioare Under 15. Am reluat pregătirea în data de 11.01.2021 și avem planuri mari pentru restul sezonului competițional. Cu un lot de 22 de jucătoare, 3 dintre acestea fiind promovate de la grupa de Under 11 a Academiei, suntem încrezătoare și muncim să ne depășim de la antrenament la antrenament și de la meci la meci. Urmează un program de antrenament destul de încărcat bazat în special pe pregătirea fizică, dar și cu foarte multe meciuri amicale. Ne-am propus ca până la tragerea la sorți a grupelor și a reluării Campionatul Național de Junioare Under 15 să disputăm nu mai puțin de 8-10 meciuri amicale, primul dintre ele fiind în compania celor de la ACS Predu din Vâlcea, sâmbătă, 22.01.2022 începând cu ora 12:00 la Baza ProSport (Drumul Taberei) din București.” – Valentina Petre, antrenoare ProSport București

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.