Baza ProSport Arena
CUPA MĂRȚIȘOR: Clasare pe podium pentru fetele noastre

CUPA MĂRȚIȘOR: Clasare pe podium pentru fetele noastre

11 martie 2020 0 ARTICOLE, Cronici meciuri

În weekendul ce tocmai s-a încheiat, grupa de fete a Academiei a participat la turneul „Cupa Mărțișor”, organizat de ACS Slobozia.

La acest turneu, Academia a participat la categoriile U13 și U15!

La categoria U13, fetele noastre au disputat finala categoriei de vârstă. Rezultatele obținute:

  • vs. FC Fair Play 3 – 1
  • vs. Activ Slobozia 5 – 1
  • vs. Școala Gimnazială Ciocile 7 – 2
  • vs. Dream Team 0 – 1

Echipele participante la turneu

Zânele ProSport Girls

La categoria U15, echipa noastră a ratat la limită locul al 3-lea, pierzând la loviturile de departajare după ce în timpul regulamentar scorul a fost 1 – 1.

Antrenoarea „Creatoare de inimi”

Nu este un secret relația specială dintre antrenoarea Nina Anca și jucătoarele ei. La acest turneu, „zânele” ei i-au făcut cadou un tricou personalizat, special pentru zâna mamă – creatoarea de inimi!

Tricoul „Zâna mamă – Creatoarea de inimi”

De la meci la meci, echipa de fotbal feminin a crescut în calitate, relațiile de joc au început să fie mai clare iar jucătoarele se găsesc mult mai ușor pe teren. Dar pe lângă toate aceste lucruri, există și pasiunea acestor tinere jucătoare pentru sportul rege.

Bineînțeles, toate acestea nu ar fi fost posibile fără aportul unui antrenor care să le facă să înțeleagă acest sport și să iubească să vină de trei ori pe săptămână la antrenamente iar weekendurile să fie petrecute pe terenurile de fotbal din capitală sau în deplasări prin țară pentru diverse competiții și turnee!

Nu în ultimul rând, apreciem și susținerea părinților care sunt mereu lângă echipă pentru a încuraja tinerele jucătoare la fiecare meci!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *