Baza ProSport Arena
Costin LAZĂR este noul antrenor al grupei 2006! Luni, 15 Iulie, CEI MAI BUNI Juniori U14 din țară sunt așteptați la primul antrenament!

Costin LAZĂR este noul antrenor al grupei 2006! Luni, 15 Iulie, CEI MAI BUNI Juniori U14 din țară sunt așteptați la primul antrenament!

12 iulie 2019 0 ACASA, Altele, ARTICOLE, Prezentari

Costin LAZĂR este un nume de CÂȘTIGĂTOR; la fel și pentru toți care vor activa ”sub bagheta” sa. Din acest sezon, juniorii noștri under 14 vor trece la fotbalul mare 11 vs 11 cu un plus mare de experiență și mentalitate, alături de noul lor antrenor, Costin LAZĂR.

 

Fire deosebit de serioasă și puternică, Costin LAZĂR nu a neglijat vreodată școala, nu s-a axat doar pe cariera sportivă, și a manifestat în permanență o deschidere către progresul său individual, social, profesional și uman. Este absolvent și masterand al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Spiru HARET. Are deja Licența B UEFA și este cursant la Licența A UEFA, pe care suntem convinși o va absolvi cât de curând.

 

Fosta glorie a fotbalului românesc a acceptat provocarea ProSport București, grupa 2006, pentru că are o viziune corectă și modernă asupra fotbalului, iar etapele SUCCESULUI trebuie respectate, soluționate și înțelese. Are o filosofie proprie, bazată pe principii puternice și realiste.

Din bogata sa activitate fotbalistică ”spicuim” doar câteva repere: Sportul Studențesc, Rapid București, PAOK, Reprezentativa Națională a ROMÂNIEI. 530 de meciuri jucate ca senior, fotbal la nivel înalt și multă muncă, dăruire și caracter.

 

De-a lungul carierei de fotbalist a avut șansa să lucreze cu antrenori de clasă: Răzvan LUCESCU, Steven HUBS, Ladislau BOLONI, Victor PIȚURCĂ, Marius ȘUMUDICĂ, Dan PETRESCU, Gabi BALINT, Viorel HIZO. De la fiecare, Costin LAZĂR, a învățat câte ceva, din toate punctele de vedere, iar acest lucru îl va ajuta cu siguranță în noua sa aventură ca antrenor.

 

Sunt multe de spus, dar mai ales de povestit, despre Costin LAZĂR și despre meciurile pe care el le-a făcut de-a lungul timpului. O legendă a fotbalului, un caracter puternic, un ÎNVINGĂTOR de fiecare dată!

Îți dorim SUCCES în noua ta carieră de antrenor!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *