Baza ProSport Arena
Colaborarea Sport Psy 1 – ProSport București a început în forță! Primele ședințe cu caracter psihologic cu antrenorii noștri.

Colaborarea Sport Psy 1 – ProSport București a început în forță! Primele ședințe cu caracter psihologic cu antrenorii noștri.

28 martie 2019 0 Altele, ARTICOLE, Psiho & Mental Coach

Psihologii loturilor naționale de fotbal au început un amplu program de pregătire și instruire cu antrenorii noștri. Membrii staff-ului tehnic al ProSport București au participat în aceste zile la primele ședințe cu caracter psihologic susținute de Sport Psy 1.

 

Au fost discuții constructive cu privire la comportamentul, limbajul folosit și atitudinea potrivită pentru dezvoltarea mentalității de învingător. Pe lângă partea generală, teoretică, s-au prezentat și situații reale, practice, pe care antrenorii noștri suntem convinși că le vor asimila, în mare parte; sunt lucruri și  abordări noi, dublate de paradoxuri neașteptate.

 

Ședințele de consiliere pe probleme de psihologie sportivă vor continua. Suntem convinși că apele se vor limpezii și se vor adâncii, iar fiecare membru al ProSport București (jucător sau antrenor) va deveni un ÎNVINGĂTOR!

https://www.sportpsy1.ro/

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *