Baza ProSport Arena
Au fost stabilite seriile Ligii Elitelor U15

Au fost stabilite seriile Ligii Elitelor U15

21 octombrie 2019 0 Altele, ARTICOLE

Astazi au fost publicate pe siteul Federatiei Romane de Fotbal seriile Ligii Elitelor dedicate jucatorilor U15. Academia ProSport a pornit la drum cu doua echipe in turneul de calificare organizat de AMFB. Echipa din prima serie a incheiat calificarile cu 6 victorii din 6, 52 de goluri marcate si doar 2 primite obtinand astfel calificarea la turneul de elita. In seria a doua, echipa academiei a terminat pe pozitia secunda cu 34 de goluri marcate si 20 primite, din aceasta serie mergand mai departe FC Dinamo Bucuresti.

In urma stabilirii seriilor, Academia ProSport face parte din seria a 5-a unde ii va avea ca adversari pe cei de la AFC Unirea 04 Slobozia, CS Ciorogarla, AFC Dunarea Calarasi, FC Dinamo Bucuresti si CS Victoria Chirnogi.

Sa vedem ce rezultate au avut viitorii nostri adversari in turneele de calificare:

  • AFC Unirea 04 Slobozia: echipa s-a calificat in Liga Elitelor U15 de pe primul loc al turneului de calificare din Ialomita cu punctaj maxim. In cele 10 meciuri jucate de tinerii jucatori ialomiteni, acestia au marcat 152 de goluri si nu au primit nicunul! O medie de peste 15 goluri pe meci si nicun gol primit reprezinta o performanta greu de egalat.
  • CS Ciorogarla: echipa ilfoveana a facut parte din prima serie a turneului de calificare din Ilfov alaturi de formatia academiei, Academica Clinceni. Echipa din Ciorogarla a terminat pe prima pozitie cu 24 puncte, maximul posibil. Au marcat 70 de goluri si au primit 7 in cele 8 etape.
  • AFC Dunarea Calarasi: echipa din Calarasi vine de pe primul loc al calificarilor judetene, acumuland 30 de puncte in cele 10 etape disputate. A marcat 107 goluri si a primit doar 2!
  • FC Dinamo Bucuresti: formatia bucuresteana a fost in seria a 2-a a calificarilor din Bucuresti alaturi de a doua formatie trimisa de academia noastra, acumuland maximum de puncte in cele 8 etape. A inscris 78 de goluri si a primit doar 3.
  • CS Victoria Chirnogi: vine din calificarile judetului Calarasi ca ocupanta a locului secund, dupa cealalta formatie din serie, Dunarea Calarasi. In cele 10 etape, a inregistrat 9 victorii si un esec, marcand 83 de goluri si primind 7.

In prima etapa din Liga Elitelor U15, echipa nostra intalneste CS Victoria Chirnogi in deplasare. Meciul este programat pe 26 Octombrie incepand cu ora 10:00 pe stadionul comunal din Chirnogi.

Toate seriile pot fi gasite aici: https://www.frfotbal.ro/index.php?competition_id=99

 

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *