Baza ProSport Arena
AMFB 2004: Victorie importanta si lideri in clasament pentru grupa 2004

AMFB 2004: Victorie importanta si lideri in clasament pentru grupa 2004

9 octombrie 2019 0 ARTICOLE, Cronici meciuri

Grupa 2004 a Academiei ProSport a reusit un rezultat important in meciul cu LPS Mircea Eliade de pe teren propiu, scor 2 – 0. Cu cei doi jucatori convocati recent la nationala U15 in primul 11, Alexandru Melniciuc si David Nemtanu, formatia noastra a inceput avantat si si-a creat ocazii importante la poarta oaspetilor inca din startul partidei.

Primul gol a venit dupa o faza frumoasa in partea dreapta a atacului nostru rezultata cu o pasa de gol pentru Alexandru Melniciuc care a finalizat sigur si plasat. Cu acest scor s-a incheiat si prima repriza.

In a doua parte a jocului, echipa noastra a mai redus din turatie iar oaspetii au avut mai mult initiativa dar nu au reusit sa fructifice vreo ocazie de gol. Ultimul gol din meci a fost trecut tot in contul nostru si a fost semnat de acelasi  Alexandru Melniciuc dupa o faza excelent lucrata de David Nemtanu in stanga unde a scos un penalty.

Cu aceasta victorie, echipa noastra este lider in campionatul AMFB 2004 cu maximum de puncte dupa 5 etape si cu 52 de goluri marcate, cel mai bun atac din campionat, si 5 doar goluri primite, cea mai buna aparare din campionat!

Pentru baieti urmeaza un meci foarte important in etapa viitoare in care intalnesc CSA Steaua in Ghencea.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *