Baza ProSport Arena
AMFB 2004: Victorie importanta si lideri in clasament pentru grupa 2004

AMFB 2004: Victorie importanta si lideri in clasament pentru grupa 2004

9 octombrie 2019 0 ARTICOLE, Cronici meciuri

Grupa 2004 a Academiei ProSport a reusit un rezultat important in meciul cu LPS Mircea Eliade de pe teren propiu, scor 2 – 0. Cu cei doi jucatori convocati recent la nationala U15 in primul 11, Alexandru Melniciuc si David Nemtanu, formatia noastra a inceput avantat si si-a creat ocazii importante la poarta oaspetilor inca din startul partidei.

Primul gol a venit dupa o faza frumoasa in partea dreapta a atacului nostru rezultata cu o pasa de gol pentru Alexandru Melniciuc care a finalizat sigur si plasat. Cu acest scor s-a incheiat si prima repriza.

In a doua parte a jocului, echipa noastra a mai redus din turatie iar oaspetii au avut mai mult initiativa dar nu au reusit sa fructifice vreo ocazie de gol. Ultimul gol din meci a fost trecut tot in contul nostru si a fost semnat de acelasi  Alexandru Melniciuc dupa o faza excelent lucrata de David Nemtanu in stanga unde a scos un penalty.

Cu aceasta victorie, echipa noastra este lider in campionatul AMFB 2004 cu maximum de puncte dupa 5 etape si cu 52 de goluri marcate, cel mai bun atac din campionat, si 5 doar goluri primite, cea mai buna aparare din campionat!

Pentru baieti urmeaza un meci foarte important in etapa viitoare in care intalnesc CSA Steaua in Ghencea.

0
0

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *